Beoordelingen van Goedkope-Kinderhorloges.nl

 Goeie levering
Kemal Kalac schreef op 18 december 2017:

Goeie levering


 Heel tevreden
Diane Follon schreef op 14 december 2017:

Een snelle en efficiënte levering. Ook het bestellen ging vlot.Hopelijk heeft het uurwerkje een lange levensduur.


 Snel geleverd en goed.
Mariëlle van Albada schreef op 11 december 2017:

snelle levering, leuk horloge voor een leuke prijs.


 Wl Galama
Super leuke horloge schreef op 11 december 2017:

Had voor mijn zoon een horloge bestelt voor Sinterklaas super snel geleverd.maar hij deed het niet heb 2 nieuwe batterij ontvangen en het doet het weer.fijn dat ze snel met oplossingen komen.


 Prima
Kim Van reenen schreef op 7 december 2017:

Snelle levering en leuk prijsje. Alleen jammer niet in orgineel verpakking en zonder gebruiksaanwijzing


 Prima bedrijf
Hj beukema schreef op 7 december 2017:

Snelle levering. Ook product voldeed aan de verwachtingen en was gunstig geprijsd.


 Snelle levering
Maria van Rossum schreef op 7 december 2017:

Elsa horloge nergens te koop voor Sinterklaas . Via site 's-middags besteld, volgende ochtend in huis - blije kleindochter !!


 Goedkoop, leuk en snelle levering
Ine willems schreef op 7 december 2017:

inderdaad de volgende dag in huis. het is natuurlijk goedkoop en waarschijnlijk geen lang leven, maar onze kleinzoon was helemaal trots en het horloge moest door iedereen bewondert worden. Helaas is het horloge door de hectiek van sinterklaas met broek en al in de wasmachine terecht gekomen. Heel sneu en daar kon het horloge echt niet tegen. Deze sint heeft vandaag een nieuwe uitgezocht en hoop dat deze langer meegaat.


 Top Service!
Shanice xxx schreef op 6 december 2017:

Ik heb 2 horloges voor Sinterklaas besteld. Helaas werkte één van de horloges niet goed. Het probleem werd professioneel opgelost en inmiddels heb ik een nieuwe daarvoor in de plaats gekregen.


 Goede service
Josette Reinhoud schreef op 6 december 2017:

De horloges zijn goedkoop, dus tópniveau kun je niet verwachten. Echter, na één dag was het glaasje al kapot. Na een mailtje werd een nieuw exemplaar toegestuurd. Kleindochter ook weer helemaal blij. Superservice.


 Prachtig horloge en super goedkoop
Desiree Kromhout van der Meer schreef op 6 december 2017:

Hartstikke blij kind met dit leuke horloge voor een super prijs ! Ongelooflijk !


 Geweldig!
Hennie de Vroom schreef op 6 december 2017:

Snel geleverd en voldeed helemaal aan onze verwachting. Onze kleinzoon blij, wij blij!


 Cars horloge
M Van hoek schreef op 6 december 2017:

Leuk kinderhorloge voor weinig geld. Prima service, was volgende dag binnen tijdens sinterklaastijd.


 Uitstekende service , ze denken mee
Hannie van den Berk schreef op 4 december 2017:

We hebben 8 kinderhorloges besteld voor onze kleinkinderen , lage prijzen, prima service en vlotte verzending.


 Lange levertijd
Hennie Janssen schreef op 4 december 2017:

Horloge kwam niet overeen met wat ik gekregen heb!


 Super tevreden
Tessy Onderbeke schreef op 30 november 2017:

Bedankt voor de vlotte service en communicatie. Niets is jullie teveel! Grote dank!


 Mooi
Katja Jagt schreef op 22 november 2017:

Horloge was snel en goed ingepakt geleverd! Wij zijn er heel tevreden van!


 Frozen horloge
Y Boerop schreef op 22 november 2017:

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Kleinkind helemaal happy. ?


 Ontzettend leuk horloge van Pokemon
Marij van Dijk schreef op 28 november 2017:

Geweldige service werd volgens afspraak de volgende dag geleverd . Was helaas niet in orde werd meteen vervangen Petje af wat een service en dat voor zo'n klein bedrag.Mijn kleinzoon zal er heel blij mee zijn!


 Te goedkoop
K. Clements schreef op 16 november 2017:

Ik had het kunnen weten, gezien de naam van de webshop, maar dit horloge was echt te goedkoop... of er had meer informatie over het product op de website moeten staan: Het bleek een klik klak horloge, wat niet duidelijk op de foto te zien was. Het rolt ook al vrij snel niet goed meer op. Er zit geen gebruiksaanwijzing bij, zodat je zelf moet ontdekken hoe je de tijd kan instellen. De tijd gaat tot 12 uur (ipv 24 uur), wat niet op de website is aangegeven. En het klokje kan niet open, waardoor we hem weg kunnen gooien als de batterijen op zijn.


 Tessa T.
Super schreef op 16 november 2017:

In de avond een horloge besteld en de volgende dag al in huis! Waar je bij zo veel webshops verzendkosten moet betalen (bv. Boven de 25) kreeg ik hier het horloge keurig verpakt en gratis thuis gestuurd. Aanrader!


 Oma helemaal blij met de snelle levering
Mieke Brouwer schreef op 10 november 2017:

Grote keuze kinderhorloges en voor de hele kleintjes een "klik" sluiting. Ze kunnen dan zelf het horloge omdoen. Kleindochter (3 jaar) superblij met haar tiktak.


 Mijn kleine was heel blij.....
Yassine k. schreef op 10 november 2017:

Heel blij was die met zijn minions horloge. Bestelling was simpel en betaling ook. Op vrijdag besteld en op zaterdag mocht de kleine zijn pakketje ontvangen. Bestel graag een ander keertje weer.


 Horloge leek helemaal niet op foto
W V schreef op 1 november 2017:

De levering was snel, niet op aan te merken. Maar het horloge leek niet op de foto. De figuur rond het uurwerk was ok maar het bandje was in de verste verte niet zoals afgebeeld. Zonde


 Snelle levering
Een maand geleden geplaatst schreef op 28 oktober 2017:

Wordt gebruikt als cadeau voor Sinterklaas.


  Twee maanden geleden geplaatst
Ineke Claassen schreef op 10 oktober 2017:

Goede en snelle levering en service, chappeau!!!!


 Horloge kopen
Ria Vogels schreef op 12 september 2017:

Snelle bezorging dus heel goed.


 Fijne horloges
Selma Kaplan schreef op 5 september 2017:

Besteld de volgende dag was mijn pakketje al bezorgd.super kwaliteit. Mijn kinderen blij ik blij??.


 Aardig
Hannie Tuinenburg schreef op 4 september 2017:

Ook ik vind het jammer dat het product niet met de juiste kleur van het bandje en het klokje op de foto te zien is. We hadden een lichtblauwbandje verwacht, zoals te zien op de foto. Maar dat was er waarschijnlijk niet meer. Het klokje ziet er leuk uit.


 Gewoon goed
Debbie v iersel schreef op 2 september 2017:

snelle levering. verpakt in bubbeltjes folie alleen daarna door brievenbus gefrot door postbezorger waardoor folie er nog maar half om zat en de verpakking waar t in zat stuk was. vaiana horloge mwa mwa qua uitstraling. cars horloge wel leuk.


 Top
Alexandra Viscaal schreef op 23 augustus 2017:

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit zeker voor herhaling vatbaar


 Informatie had duidelijker gekund
M bakker schreef op 28 juli 2017:

Het zou fijn zijn geweest, wanneer de andere kleur van het product en het hele horloge / bandje ook te zien zou zijn geweest op een foto.


 Thomas de trein horloge
Caroline Brooijmans schreef op 11 oktober 2017:

Pas een Thomas de trein horloge gekocht voor mijn kleinzoon. Dit stond bovenaan zijn verlanglijstje. Nergens te koop behalve hier. Mijn kleinzoon was de koning te rijk, hij vond het geweldig en dat voor een kleine prijs en een supersnelle levering, zonder verzendkosten.


 Geen verzendkosten en super service.
Ivon van der Velden schreef op 9 oktober 2017:

Kleine prijs. Geen verzendkosten en super service. Bij levering glaasje kapot jammer genoeg. Er worden meteen alternatieven aangeboden en gelijk nieuwe horloge verzonden. Andere hoeft niet terug en geen extra kosten.


 Leuk prijsje
Jan van Dongen schreef op 9 oktober 2017:

Een leuk prijsje voor z'n kinderhorloge.


 Betrouwbaar!!
Carol Elon schreef op 17 juli 2017:

Super snelle levering, goede kwaliteit, zeer goedkoop! Een echte aanrader


 Super service !!!
A Bos schreef op 9 juni 2017:

1 horloge teruggestuurd omdat je batterij niet kon vervangen. Binnen 3 dagen mijn geld terug en inmiddels nieuwe bestelling alweer binnen. Ze leveren ook echt binnen 24 uur (reguliere post) echt geweldige service! Erg betrouwbaar bedrijf. Een aanrader!!


 Snel geleverd
Roel van Kleef schreef op 2 juni 2017:

Bestelling kinderhorloge werd snel en correct geleverd, ondanks het feit, dat het maar om een heel klein bedrag ging. Kleindochter was heel blij met dit verjaardagscadeau.


 Zeer tevreden
Antoinette van Zoelen schreef op 22 mei 2017:

Wij hebben 3 kinderhorloges besteld voor onze kleinkinderen. Uitzoeken, Bestellen en betalen ging makkelijk. We kregen een bericht toen het verstuurd was. De post bezorgde het netjes op tijd. Het was prima verpakt met speciaal "bobbeltjesplastic" om beschadigingen te voorkomen. Kwaliteit is goed.


 Super!!!
A Eijkelboom schreef op 17 mei 2017:

Pokemon horloge was de volgende dag al binnen. Aanstaande vrijdag een stralend jongetje die op zijn verjaardag datgene krijgt wat hij zo graag wil hebben!!!


 Zeer tevreden
Kelsey Kaija-vis schreef op 5 mei 2017:

Snelle service en prima kwaliteit voor een betaalbare prijs.


 Pokemon uurwerk
Lynn DR schreef op 1 mei 2017:

Op alle vlakken heel tevreden!


 Top goede service
Liliane van den Wildenbergl schreef op 1 mei 2017:

Goede service


 Batman horloge
Gul Pehlivan schreef op 21 april 2017:

Snel geleverd en geheel naar wens!


 Goede kwaliteit
Tonny Pijnenburg schreef op 4 april 2017:

Het kinderhorloge was perfect.


 Snel geleverd
Rene vd wind schreef op 2 maart 2017:

Snelle levering, goed horloge. Website mag wel iets moderner jongens!


 Correcte service
Ann Heylen schreef op 22 februari 2017:

Tevreden met de snelle respons en opvolging via e mail, heel blij met horloge


 Pokemon horloge
Herma Ruijgrok-Mathijsen schreef op 9 februari 2017:

Eindelijk een Pokemon horloge gevonden, prima site, zeer snelle levering maandag besteld en woensdag al ontvangen, zeker een aanrader


 Goed service en gaan snel te werk
Jac Maschewski schreef op 6 februari 2017:

Mijn zoon was erg blij met zijn horloge


 Cars horloge
Els T. schreef op 1 februari 2017:

Prima site, heel snelle levering en super leuk horloge!


 Pokemon horloge
Erik Boom schreef op 9 januari 2017:

Zaterdags besteld, de dinsdag erna in huis, snelle levering, meer dan tevreden.


 Top!
G schreef op 28 december 2016:

Snelle levering!


 Prima site
Pierre Rorijs schreef op 28 december 2016:

Kinderhorloge besteld en ondanks de kerstdrukte toch op tijd geleverd.


 Klasse!
Ilonka Lanser schreef op 28 december 2016:

Eindelijk een Super Mariohorloge gevonden. Helaas bleek het niet goed te werken. Eerst kreeg ik een nieuwe batterij opgestuurd, maar toen daarmee het euvel niet verholpen bleek, kwam er meteen een nieuw horloge. Heel netjes, dat kan toch eigenlijk niet voor die prijs..


 Snelle levering, goed product
Lynn Vanrijckeghem schreef op 27 december 2016:

Kinderboeken van cars besteld voor zoontje van vijf, goede kwaliteit voor weinig geld, prima product!


 Gelukkige kinderziel!
Arlette Verweirde schreef op 6 december 2016:

Blij en verrast met een mooi Minionhorloge was mijn kleinzoon! Vlotte levering! Bedankt


 Uitstekende service
Marie-Jeanne Couscheir schreef op 1 december 2016:

Voor mijn zoontje eindelijk een Pokemon horloge gevonden. Heel snel geleverd alleen bleek het uurwerk langzaam te lopen en het glas een vervorming te hebben. Diezelfde avond een bericht gestuurd en de volgende dag meteen antwoord. Het horloge bleek op dit moment niet op voorraad. Er werden meteen diverse alternatieven aangeboden en uiteindelijk besloten dat ik het horloge inpak en mijn zoontje als hij het op Sinterklaasdag uitpakt uitleg dat er een nieuw uurwerkje onderweg is. Deze wordt nagestuurd zodra het model weer op voorraad is. De kwaliteit van een ondernemer / onderneming spreekt vaak uit hoe je dingen oplost en dat is hier perfect gegaan.


 Leuke site, snelle levering, grote keuze
Marij olders schreef op 28 november 2016:

3 horloges besteld, prima levering, als mijn kleinkinderen half zo enthousiast zijn als ik, dan is het is prima deal! Leuk Sint-kadootje voor een heel leuk prijsje!


 Goed
Lot nuijten schreef op 24 november 2016:

Snelle levering


 Snel
J B schreef op 23 november 2016:

Zeer snelle levering alles prima.


 Super
Tiny Stigter schreef op 16 november 2016:

Na bestelling gelijk de volgende dag de horloges binnen. Na twee dagen kreeg ik tot mijn verbazing een boete van post nl omdat er te weinig postzegels opzaten. Na contact kreeg ik het boete bedrag keurig terug gestort. Alleen kreeg ik het advies om in het vervolg eerst contact op te nemen voor ik de boete betaal omdat het waarschijnlijk een fout was van post nl. Ben zeer tevreden over deze web shop en raad hem iedereen aan.


 Prima,sympathieke service !
J. Hoek schreef op 7 november 2016:

Heel leuk horloge voor een hele leuke prijs?!


 Snelle en goede service !
Maleene W schreef op 7 november 2016:

Net voor half vijf besteld, direct een bevestiging en de dag erna keurig verpakt het pokemon horloge op de mat. Kind blij, ik blij ! Prima service en leuke spullen.


 ZEER mooie gerief en ZEER snel!
Melissa Rieder schreef op 3 november 2016:

Zeer goede prijs en mooi gerief ;)


 Snel en goed!
Jack Berkhout schreef op 19 oktober 2016:

Leuke webshop! Er is veel keuze en ik vondt hier hele leuke horloges voor mijn zoontje. Snelle levering, geen verzendkosten, wat wil je nog meer! Een top webwinkel!!!


 Top!
Mieke G schreef op 13 oktober 2016:

Prima webshop met ruime keus. Snelle reactie op m'n mail omtrent levertijd!


 Snel en correct ook naar België
Betty van der Heijden schreef op 5 september 2016:

Mooi kinderhorloge van Frozen, kleindochter was er zeer blij mee. Een aanrader?, alles netjes afgeleverd.


 Top webshop
Marieëlle Looyens schreef op 2 september 2016:

Snelle levering, geen verzendkosten....Top!!!


 Goed product en mooie prijs
M Roos schreef op 31 augustus 2016:

Ondanks dat het pakketje door de tnt beschadigd was zat alles er nog in. Dus heel goed verpakt en een aanrader deze site.


 Webshop die keurig en snel levert
Hs molling schreef op 9 augustus 2016:

De 1e keer een Spider-Man horloge besteld bij deze webshop. Correcte en snelle levering, is aan te bevelen.


 Snelle service, goede prijs!
Riet kluun schreef op 23 juli 2016:

Super snelle service, vandaag besteld = morgen in huis, je betaald geen verzendkosten en het is een mooi horloge! Ik ben super tevreden, en ga zeker nog een keer daar bestellen!!


 Snel goed
J Polman schreef op 18 juli 2016:

Prima horloge !! Snelle levering !! Geen verzendkosten lage prijs gewoon top !!!


 Goede service
Denise van Gemert schreef op 13 juli 2016:

Fijn horloge, mooie prijs, snelle levering, leuk kindercadeau


 Top service!
J. Engelmann schreef op 12 juli 2016:

Bandje kinderhorloge was binnen 2 dg. kapot. Per e-mail gemeld. Direct oplossingsgericht antwoord. Een nieuw horloge wordt opgestuurd. Dat noem ik nog eens service. Dank u wel, meneer de Groot ??


 Super snel
Tanja Arns schreef op 12 juli 2016:

Super


 Netjes
M. van Blerk schreef op 1 juli 2016:

Zeer snelle levering. De horloges waren netjes verpakt.


 Super snel, zeer tevreden
Tammy Lopez schreef op 27 juni 2016:

 Echt top, snelle levering. Niet duur. Opzich goede kwaliteit


 Snelle service
Trudie van Bruxvoort schreef op 16 juni 2016:

Goed


 Verrassend goed!
Riekje Korf schreef op 15 juni 2016:

Snelle levering, erg leuk horloge


 Prima shop
Gerwin Prins schreef op 14 juni 2016:

Goedkoop, snelle levering, makkelijk bestellen.


 Erg tevreden!
Grianda Van der Veen schreef op 14 juni 2016:

Horloges zien er mooi uit, boven verwachting en vooral voor die prijs. Snelle levering en geen verzendkosten. Kortom erg tevreden!!


 Een aanrader
Manuela Elderman schreef op 27 mei 2016:

Goede service. Snelle levering. Goed verpakt. Super leuk horloge. Een aanrader.


 Top
Marie-Jose Hurkmans schreef op 25 mei 2016:

Mooie kinder horloges en snelle levering


 Goed
S Wabik schreef op 15 april 2016:

Leuk kinderhorloge, goede prijs en snelle levering


 Goed
Y VH schreef op 12 april 2016:

Snel aangekomen !


 Snel, effecient en vriendelijke service
Susanna Willis schreef op 12 april 2016:

Snel, effecient en vriendelijke service. Prima produkt, genoeg keuze. Goed ingepakt.


 Top
C G schreef op 21 maart 2016:

Snelle levering goede prijs


 Snelle service
Naomi Blankespoor schreef op 7 maart 2016:

Volgende dag geleverd en ook mijn email werd dezelfde dag nog beantwoord. Horloge was netjes verzonden in bescherm envelop en ook bubbelplastic. Goede prijs kwaliteit verhouding


 Prima horloge voor leuke prijs
Maureen F schreef op 9 februari 2016:

Leuk kinderhorloge voor een prima prijs. Alles werkt en dochterlief is er blij mee. Snelle levering.


 Snelle levering en leuke horloges
Rene Bennik schreef op 18 januari 2016:

Bij een prijsdumper in een winkel een horloge gekocht voor mijn neefje die pas klok kan kijken, maar helaas er zat geen leven in, Op de terugweg naar huis snel een nieuwe besteld inclusief vezendkosten. enkele dag later geleverd en mijn neefje superblij met zijn superman horloge


 Super service
Vicky Smet schreef op 29 december 2015:

Super service, snel , mooie horloges en mails worden diezelfde dag nog beantwoord. Zoon is superblij met de horloge van transformers. Zeker een aanrader.


 goedkope-kinderhorloges.nl
Wilma Paulissen schreef op 28 december 2015:

Super service, leuk Cars-horloge, prima Kerstcadeautje Mijn e-mail werd snel en correct beandwoord.


 Niet moeilijk met reclamatie!
Marjo Passmann schreef op 18 december 2015:

Voor mijn kleinzoon een minion horloge besteld, de volgende dag al in huis, Top! Ging op zijn verjaardag al stuk... een mailtje geschreven, foto van het horloge gestuurd en de volgende dag kosteloos al een nieuw in huis!! En dat allemaal voor 7.50 euro zonder verzendkosten. Helemaal goed dus.


 Vetrouwd en snel
J.W.L. H schreef op 17 december 2015:

Kort samengevat, komt de afspraken na. en snelle levering, geen portkosten zoals bij vele anderen.


 Correct op alle vlakken
Julien schmit schreef op 15 december 2015:

Aantrekkelijk smurf kinderhorloge, inderdaad goedkoop in vergelijking met andere horloges, gratis levering België, ongeveer 3 dagen, kortom kleinzoon is best tevreden


 Super!
Sandra Schouten schreef op 13 december 2015:

Snelle service! Leuk Sint kado!


 Dik tevreden!
N. Hulsbergen schreef op 10 december 2015:

Na lang zoeken in de winkels en niks kunnen vinden bedacht dat ik het Spiderman horloge misschien on line kon vinden. Dat was inderdaad zo, maar het horloge had een klein defect toen het uitgepakt werd. Toch maar voor Sinterklaasavond gegeven aan mijn kleinzoon en gemaild dat het horloge stuk was. De volgende dag lag er een nieuw horloge in de bus en het oude hoefde niet terug gestuurd te worden. Klasse!!


 Geweldig!
Jacqueline van Moorsel schreef op 7 december 2015:

Prima op tijd voor Sinterklaas! Een Spiderman horloge waar ons kleinkind heel er blij mee is!


 Prima, van winkel tot naar huis
Jacob Ten Hoeve schreef op 30 november 2015:

Mijn 7 jarig zoontje wou graag een Spiderman horloge hebben. Voor 16 uur besteld, volgende dag had hij het om zijn pols. Dol gelukkig voor Euro 7.50 en een mooi degelijk ding!


 Fijne winkel!
Rebecca Alders schreef op 30 november 2015:

Nergens Angry Birds horloge te koop, maar hier wel. Zoon gaat hier bij mee zijn. Goede service en we hadden het ook erg snel in huis!


 Leuke prijs
Tanja H. schreef op 13 november 2015:

Leuk horloge en voor een leuke prijs. Werd heel snel geleverd en geen verzendkosten. Prima kado voor o.a. 5 december, ik denk dat onze kleinzoon er heel blij mee is!


 Heel veel keuze en goede service
Roel M schreef op 26 oktober 2015:

Horloge was er de volgende werkdag. Voor het geld een prima keuze. Het belangrijkste: Thomas vond het prachtig en is er blij mee!!


 Zeer tevreden
J Vermunt schreef op 22 oktober 2015:

Leuke horloges voor prima prijs! Fijn ook dat er geen verzendkosten gerekend worden. Snel geleverd. Ze is er erg blij mee. met de Dora horloges


 Veel keuze, dus lekker makkelijk !!
Christa Gerritsen-Vos schreef op 28 september 2015:

Met een dag binnen, helemaal niet duur en net zo mooi als op de foto. Klasse !! beter kan niet echt niet !!


 Top
Hasana Daaz schreef op 28 september 2015:

We hebben t inderdaad volgende dag ontvangen. Super!! Kids zijn er heel erg blij mee. Zeker aan te raden.


 Zeer tevreden
Tamara B. schreef op 14 september 2015:

Leuke horloges voor prima prijs! Fijn ook dat er geen verzendkosten gerekend worden. Snel geleverd. Mijnn zoontje was erg blij met zijn spiderman-horloge!


 Snelle levering
M. B. schreef op 14 september 2015:

Snelle levering. Helaas was het horloge veel te groot voor het polsje van mijn zoontje en de digitale klok liep niet verder dan 12 ipv 24u.


 Vandaag besteld, morgen in huis
Annie Veenstra schreef op 1 september 2015:

Heb een mooi Hello Kitty horloge besteld voor mijn dochter. Ze is er erg blij mee. Het was echt, vandaag besteld, morgen in huis, en gratis verzendkosten. Ook erg handig dat je meteen een reserve batterijtje erbij kunt bestellen voor 0,50 ct! Hoef je niet te zoeken als het batterijtje leeg is...!


 Super mooi voetbal horloge
Esmee Smit schreef op 29 juli 2015:

Super snelle levering,erg mooie uitvoering,veel mooier dan verwacht !. Het was een kadootje voor mijn zoontje voor zijn rapport,alleen heeft hij het nooit kunnen zien omdat de hond hem blijkbaar ook mooi /lekker vond ?


 Cars horloge
S O schreef op 15 juni 2015:

Een cars horloge besteld , bijna vergeten dat ik die beloofd had voor een verjaardag. Kon hem hier niet in de buurt vinden dus dan maar via internet en hopen dat het optijd binnen is. Ik mag niet klagen netjes optijd binnen en je krijgt netjes een mail dat het verstuurd is. Prima site kan niet klagen


 Niet duur en snelle levering!
Annemieke van Dijk schreef op 4 juni 2015:

Wij waren op zoek naar een horloge voor onze zoon. Hij kan nog niet heel goed klop kijken en wij willen hem met een leuk horloge een beetje stimuleren. Omdat nu spiderman heel leuk is, maar volgend jaar weer iets anders wilden we niet een heel duur horloge. Super snelle levering en een leuk horloge!


 Een leuk cadeau
Ellen Beernink schreef op 2 juni 2015:

Leuke goedkope horloges met een snelle levering. Zo had ik een leuk cadeautje voor de buurjongen en een voor mijn dochter. Een horloge met voetballen en een van Sneeuwwitje. Super handig dat je direct ook reserve batterijen erbij kan bestellen. Scheelt straks zoeken in de winkel en voor minder dan €0,50! Gratis verzonden!


 Een leuk Cars horloge
Anoniem schreef op 27 mei 2015:

Een snelle levering en goed verpakt ook de levering wordt goed vermeld kortom een blij jongetje en een blije opa


 Bob de bouwerhorloge
Hed janssen schreef op 8 mei 2015:

Leuk horloge voor een leuke prijs. Keurige, snelle levering. Kleinzoon Jip was helemaal onder de indruk. Een shop om te onthouden voor wanneer de andere kleinkinderen zover zijn;)


 Leuk Spiderman horloge
Elsemiek O schreef op 7 mei 2015:

Kleinzoon wilde graag een horloge hebben en hij heeft Spiderman gekozen. Is er ontzettend blij mee,mkan nig geen klok kijken, maar is apetrots. Snelle service!


 Leuk Cars horloge
Maria Duysserinck schreef op 5 mei 2015:

Voor mijn bijna 2 jarig kleinzoontje die helemaal weg is van klokken en horloges dit leuke horloge gekocht . Prima service en snel in huis !


 Hele nette service
Fam van Bragt schreef op 23 maart 2015:

Nadat ik de horloge had ontvangen bleek deze constant achter te lopen. Na mailen kreeg ik netjes nieuwe batterijen opgestuurd. Helaas was het probleem nog niet opgelost en nu krijg ik alsnog een nieuwe. Ferdy bedankt


 Top service
Manon R schreef op 21 maart 2015:

Top service. Reageren snel op de mails ook als het om een klacht gaat. Alles goed en snel opgelost ik ben zeer tevreden.


 Kinderhorloge
Jasna I schreef op 19 maart 2015:

De bestelling ging alemaal snel en ik heb het binnen twee dagen in huis. Erg tevreden. Ik zal deze webshop voor de volgende keer ontbouden.


 Perfecte Service
Natalia C. schreef op 14 maart 2015:

Voor mijn zoontje zijn verjaardag een spidermanhorloge besteld, helaas was er een barst in het glaswerk. Nadat ik dat had het gemeld, kreeg ik de volgende dag kosteloos een nieuwe toegestuurd gekregen. Super service!


 Perfect
Joop bonnier schreef op 12 maart 2015:

Donderdag besteld en vrijdag in huis toppie goede service een echte aanrader voor iedereen die snel een klokje in huis wil hebben


 Leuke horloges en uitstekende service
Marijn Blok schreef op 26 februari 2015:

Mijn zoontje was erg blij met zijn horloge, maar het liep niet helemaal goed. Toen ik dit melde bij goedkopehorloges, werd mij meteen een vervangend horloge gestuurd, kostenloos! ?


 Neefje blij
N Yildiz schreef op 12 februari 2015:

Mn neefje is superblij met het angrybirds horloge wat ik trouwens mooi op tijd binnenkreeg voor zijn verjaardag? Bedankt voor de snelle levering


 Klasse.
M g schreef op 15 januari 2015:

Snel geleverd,de tweeling blij,had alleen gehoopt dat het geen glas was. had liever kunststof gehad.maar hopen dat het glas heel blijft.


 Toffe horloges tegen een prima prijs en een correcte levering
Jurne Verstraete schreef op 14 januari 2015:

De shop biedt toffe uurwerken aan tegen een zeer betaalbare prijs en ze worden dan ook nog eens snel en goed geleverd TOPPIE


 Kinder horloges
Riet van Gompeel schreef op 13 januari 2015:

Ik heb een paar weken geleden een cars horloge besteld voor mijn kleinzoon. Mooie kwaliteit voor die prijs hij was er heel blij mee.de horloges hebben een mooie prijs voor de kids. Helaas kon ik de horloge niet meer vinden thuis dus nu maar weer een andere besteld.(dat kun je nog doen voor zo n prijs) Ik ben er zeer tevreden over.prijs/kwalitijd en snel thuis het is perfect


 Mooie horloges snel geleverd
S D schreef op 31 december 2014:

De kindjes waren heel tevreden met hun horloges, heel mooi en snel geleverd voor weinig geld, een aanrader, erg tevreden!


 Geweldige aftersales
Leo Polder schreef op 2 december 2014:

Twee kinderhorloges besteld en binnen twee dagen geleverd ! Echter 1 horloge was stuk. Mailtje gestuurd en nog dezelfde dag antwoord gekregen ! Er zou gelijk een nieuw horloge opgestuurd worden ondanks de sinterklaas drukte ! Een dag later hadden we hem al !! Nu kunnen onze kleinzonen toch nog allebei hun horloge krijgen met sinterklaas ! Gewoon een heel fijn bedrijf om te bestellen en een zeer goede after sales !! Chapeau !!


 Fijne webshop
Lies Keijzer schreef op 9 september 2014:

Duidelijke webshop. Dag na bestelling horloge in huis, goed verpakt! Prijzen van horloges zeer aantrekkelijk! Kreeg ook nog 10% korting met kortingscode!


 Leuk horloge met super levering
Martijn schreef op 3 september 2014:

Leuk Angry birds horloge gekocht, lekker makkelijk met iDeal betaald en het horloge zoals er staat de volgende dag thuis bezorgd. Goed verpakt in een envelopje met bubbelplastic. Erg tevreden en als ik weer in kinderhorloge zoek koop ik hier zeker weer!


 Snelle levering
Lies roodhooft schreef op 12 augustus 2014:

Vlotte en snelle levering van kinderhorloge . voor weinig geld een mooie horloge van Ariel. Ze was er héél blij mee.


 Goede communicatie en snelle service
Lidy X schreef op 28 juli 2014:

Onze kleindochter van nog geen twee jaar is helemaal enthousiast van klokken, horloges en alles wat daarop lijkt. Op deze site hebben we twee kind horloges besteld met afbeeldingen van Dora en Mickey Mouse. De bestelling is geplaatst op zondag en op dinsdag al via de post afgeleverd. We zijn vanaf het bestelmoment tot aan het verzendmoment prima op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling. Enne..... onze kleindochter is zo trots als een pauw!


 Super!
S K schreef op 24 juni 2014:

Hebben goedkope horloges besteld voor onze zonen die er leuk uitzien. Levering is zeer vlot verlopen, zelfs naar België. Wij zijn zeer tevreden over de service! Bedankt!


 Snel en goedkoop
J. Dielemans schreef op 18 juni 2014:

2 horloges besteld die de zelfde dag nog verzonden werden. Super snel dus! Verzendkosten zijn laag, en dat heeft zowel voordeel als een klein nadeel. Omdat de horloges slechts in een plasticje verzonden worden (kans op beschadiging is dus best aanwezig) in bubbelplastic envelopje vonden we de envelop de volgende middag deels uit de brievenbus stekend. Een grotere envelop was wellicht zwaarder geweest, en was wel op de mat gevallen. Dan had ik met alle liefde wat meer betaald voor de verzendkosten. Toch zullen we vast nog wel meer kopen bij deze webshop.


 Horloge Angrybirds
Myriam Octave schreef op 16 juni 2014:

Goede webshop met uitstekende service en prijzen. Veel keuze voor zowel jongens als meisjes. Heel erg aan te bevelen ! Snelle en verzorgde levering.


 Super!!
Alie H schreef op 14 juni 2014:

Leuke, eigentijdse kinderhorloges en ook nog een ruime keus en voor super weinig geld! En de levering? Kon niet sneller dus helemaal top! Ik heb inmiddels zelfs 2 keer besteld en bovenstaande gold voor beide bestellingen!


 Goede service
Oma Jansen schreef op 27 april 2014:

Ik had 2 horloges voor mijn kleinkinderen besteld. Bij ontvangst bleek dat één horloge de reis niet had overleefd. Ik heb gebeld en de volgende dag lag er een nieuw exemplaar in de bus. Top! Zo kon ik toch nog allebei de kleintjes tegelijk hun kadootje geven.


 Bat man horloge
Piep muis schreef op 16 april 2014:

Hele snelle levering. Precies wat ik zocht, gevonden voor weinig.


 Hello Kitty horloge
Delylah schreef op 24 februari 2014:

Overzichtelijke site, hele snelle levering. Kortom een prima webwinkel. Ik ga er zeker nog een keer bestellen.


 Super service!
J. de G schreef op 5 februari 2014:

super snelle service. Had een defectje bij een horloge en is Super opgelost! Dank je wel!


 Dora horloge
Anoniem schreef op 24 januari 2014:

Ik zal zeker nog eens bestellen op deze site


 Service meet je als het misgaat...
Anoniem schreef op 23 januari 2014:

Twee horloges voor mijn zoontjes besteld en de volgende dag al binnen. Helaas was het ene horlogebandje niet goed. meteen gemaild en ook meteen een reactie terug. De volgende dag een nieuw horloge in de bus. Dat is service.


 Ben tevreden!
Anoniem schreef op 16 december 2013:

Ik ben tevreden, en blij met de horloges, bijeen eerstvolgende bestelling zal ik weer kiezen voor deze site!


 kinderhorloge
Anoniem schreef op 12 november 2013:

Op zoek naar een horloge voor mijn kleinzoon. Gevonden helaas verkeerde kleur, 1 mailtje gestuurd, dat gelijk beantwoord werd. Stond fout op de site was wel in de kleur leverbaar. Snelle en fijne afhandeling. Binnen 3 dagen besteld en geleverd Hoop mijn kleinzoon blij te maken. Zeker de moeite waard om nogmaals te kijken als ik op zoek ben naar een horloge.


 Kinderhorloge
kverbaan schreef op 5 november 2013:

Ik had een kinderhorloge van Mario Bros besteld, volgende dag al in huis en ziet er erg leuk uit, met een duidelijk uurwerk zodat mijn zoontje hopelijk snel klok leert kijken :)!


 goedkope kinderhorloges
P.Ruijken schreef op 5 november 2013:

door mij gemaakte fout met bestellen werd snel en accuraat door u opgelost


 Cars-horloge
WB schreef op 23 oktober 2013:

Het bestellen van het Cars-horloge ging gemakkelijk en het horloge werd zeer snel geleverd. Helaas was het glas bij ontvangst kapot, maar na e-mailcontact had ik twee dagen later alweer een nieuw horloge in huis.


 Super mooi
Marijke schreef op 24 september 2013:

Nog nooit iets dergelijks besteld via internet, nu dus zupersnel ontvangen en het horloge, een Hello Kitty, ziet er heel leuk uit! Mijn kleindochter van 3 zal er reuze blij mee zijn.


 Kinderhorloge
C van Holland schreef op 16 september 2013:

Leuk kinderhorloge voor deze prijs,snel en goed verpakt opgestuurd.Prima


 zeer tevreden
Seilenna schreef op 13 september 2013:

Makkelijk bestellen, goede prijs en zeer snelle levering. Ook netjes bij de bevestigingsmail gelijk een retour formulier. Gelukkig niet nodig gehad, maar wel fijn dat dit indien nodig dit zo gemakkelijk wordt gemaakt.